A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

НАУКА НАВКОЛО НАС

У більшості з нас склався стереотип, що наука - це далеко, дорого і не для всіх. Але насправді це не так. Пізнавати навколишній світ можна за допомогою води, землі, продуктів харчування, побутової хімії, нескладних хімічних реактивів. Саме це і демонстрували учням І курсу викладачі хімії та географії Наталія ЛЕГКА та Людмила ГОЖЕНКО. Учням запропонували ряд дослідів, які показували зміну середовища внаслідок діяльності людини, густини речовин, різноманітні ефектні хімічні реакції.

14:17 22.04.2024

НАВЧАННЯ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ

Навчання населення щодо попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів, на жаль, не втрачає своєї актуальності як для дорослих, так і для дітей. У зв'язку з цим інструкторами з мінної безпеки ГО «Асоціація саперів України» у нашому закладі освіти 19 квітня проведено інформаційно-просвітницький захід на тему «Попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів».

10:15 22.04.2024

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Вибір професії - це одне з найважливіших рішень у житті кожної молодої людини. В багатьох випадках перша обрана професія залишається на все життя. Тому, важливо підійти до вибору кар’єрного майбутнього зважено та обдумано.

16:55 15.04.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД ЗІ СПЕЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

27 лютого в області проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з 10 професій. У змаганнях взяли участь 92 здобувачі освіти з 23 закладів професійної (професійно-технічної) освіти та 2-х міжшкільних ресурсних центрів. Учасники виконували тестові завдання з 10 професій: «Муляр», «Лицювальник-плиточник», «Продавець продовольчих товарів», «Кондитер», «Кравець», «Перукар», «Електрогазозварник», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Водій автотранспортних засобів», «Електромонтер із ремонту та обслуговування електроустаткування».

09:50 01.03.2024

ЩО РОБИТИ ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ? АЛГОРИТМ ДІЙ

Почули сирену повітряної тривоги – одразу прямуйте до укриття! За певних обставин алгоритм дій під час тривоги може різнитися, але найголовніше правило звучить так: почули сирену – одразу прямуйте до укриття.

14:46 29.02.2024

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ТА ПОРЯДОК ДІЙ У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНИХ ПРЕДМЕТІВ

Для того, щоб вберегтись від небезпечних наслідків у разі виявлення потенційно небезпечних предметів, зовні схожих на вибухонебезпечні, слід неухильно дотримуватись правил поведінки та порядку дій у таких ситуаціях. А саме: у разі виявлення вибухового пристрою або підозрілого предмету НЕОБХІДНО:

14:36 29.02.2024

УЧНІ НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ВІДВІДАЛИ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ

22 лютого здобувачі освіти  ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» мали змогу побувати у Недригайлівському краєзнавчому музеї на заході з нагоди 70-річчя нашого земляка, третього Президента України, автора 15 книг, громадського та політичного діяча Віктора Андрійовича Ющенка, яке він святкує 23 лютого.

12:12 23.02.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОЛІМПІАД

З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді у ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проведено І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін і предметів загальноосвітньої підготовки.

11:39 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора