A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

УЧНІ ДПТНЗ «НЕДРИГАЙЛІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ІІІ ОБЛАСНОМУ ФОРУМІ ОБДАРОВАНИХ УЧНІВ ТА ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

6 червня, на базі ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг» відбувся ІІІ форум обдарованих учнів та лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Шлях до Перемоги»

13:33 07.06.2023

НА БАЗІ ДПТНЗ «НЕДРИГАЙЛІВСЬКЕ ВПУ» ПРОВЕДЕНИЙ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ЗА НОМІНАЦІЄЮ «КУХАРСЬКЕ МИСТЕЦТВО»

З 22 по 26 травня проходив тиждень професійної освіти Сумської області. Цей тиждень – це  можливість популяризувати робітничі професії, сприяти підвищенню їх престижності на ринку праці і покликаний звернути увагу на актуальність та важливість профтехосвіти

14:15 29.05.2023

УЧНІ НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ ПАТРІОТИЧНОЇ ПІСНІ «ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ»

23 травня учасники художньої самодіяльності ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» взяли участь у фестивалі патріотичної пісні «Від серця до серця» у м. Конотоп.

12:09 25.05.2023

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

З 15 по 21 травня у ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проведений Тиждень безпеки дорожнього руху, присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів, велосипедистів та користувачів електротранспорту.

11:33 22.05.2023

З ДНЕМ ВИШИВАНКИ, УКРАЇНО!

            Вишиванка – це мудрість і велич українського народу, це прадавній код незламності наших предків.  Саме тому, в умовах сьогодення, неможливо оминути увагою древній та священний символ, який свідчить про нескореність та волелюбство нації. Українська вишиванка - не просто святковий одяг. Споконвіку сорочка, вишита дружиною або мамою, вважалася потужним оберегом від нещасть.

15:10 18.05.2023

18 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГЕНОЦИДУ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

           Під час Другої світової війни сталінський режим вчинив злочин геноциду над цілим народом. «За принципом колективної відповідальності» весь кримськотатарський народ був висланий з батьківщини за два травневі дні 1944 року. Після депортації кримських татар було проведено знищення їхньої матеріальної і духовної спадщини в Криму. Конфісковано все їхнє нерухоме й рухоме майно, усі запаси продовольства. Ліквідовано 112 особистих книгозбірень, бібліотеки,  школи, закриті мечеті. Змінено тисячі історичних назв місцевостей.

15:03 18.05.2023

ЯК РОЗПІЗНАТИ НЕБЕЗПЕЧНІ ТЕРИТОРІЇ, НА ЯКИХ МОЖУТЬ БУТИ ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ

• Постраждалі від артобстрілів будівлі • Незвичні пагорби, ями або вирви • Розкидані уламки, гільзи або боєприпаси • Саморобні попереджувальні знаки мінної небезпеки • Пошкоджена або згоріла військова техніка • Покинуті бойові позиції • Залишені ящики від мін, підривників, патронів У разі виявлення вибухонебезпечного предмета не чіпайте його, не намагайтеся перемістити або знешкодити. Повідомте про небезпечну знахідку за номером 101 або 102.

11:39 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора