A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

«ТИ ЯК?» ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОГРАМА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я ЗА ІНІЦІАТИВОЮ ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ

Під час повномасштабної війни буває важко давати раду стресу чи тривожності. Проте ми мусимо залишатися сильними, міцними й працювати на перемогу. Програма «Ти як?» допоможе знаходити в собі сили щодня, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес, тривогу, гнів тощо.

14:13 08.05.2023

ОБЕРЕЖНО - МІНИ!

Бачиш палицю, пофарбовану червоним/білим/жовтим. Що це означає?

13:46 02.05.2023

ПРОВЕДЕНО ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ З ОСНОВ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

З метою підвищення рівня обізнаності здобувачів освіти з питань безпеки життєдіяльності, виховання навичок безпечної поведінки та дій у надзвичайних ситуаціях з 24 по 28 квітня у ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проведено тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

10:59 02.05.2023

ОБДАРОВАНІ ДІТИ – ЦЕ ПОТЕНЦІАЛ НАЦІЇ

Обдарований учень – це дитина, що виділяється яскравими, незвичайними, іноді видатними досягненнями в тому чи іншому виді діяльності. І головним завданням кожного закладу освіти є підтримка таких  учнів і розвиток їх  здібностей.

11:09 01.05.2023

ПАМ'ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Нас відділяють від тієї страшної дати довгих 37 років. Аварія на Чорнобильській АЕС стала символом героїчної боротьби за майбутнє цілого світу. Чорнобиль не має минулого часу і тому багатьом поколінням наших співвітчизників доведеться ще довго жити з наслідками цього квітневого лиха. Ця катастрофа призвела до радіоактивного забруднення значної території не тільки України, але й Європи та стала трагедією для мільйонів людей. 

15:45 27.04.2023

ЗАВЖДИ З УКРАЇНОЮ

Бувають такі події в житті країни, нації, народу, які стають найтяжчим випробовуванням на міцність, на вірність, на силу любові та патріотизму. Ми живемо саме в час таких випробувань! Здати тест на мужність і відвагу випало нам, українцям!

15:39 25.04.2023

ДПТНЗ «НЕДРИГАЙЛІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ» - СРІБНИЙ ПРИЗЕР ТРИНАДЦЯТОЇ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ»

За підсумками Тринадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище»  нагороджено дипломом та срібною медаллю у номінації «Створення і впровадження моделей сучасного уроку фізичної культури у фізкультурно-оздоровчу й спортивну діяльність закладу освіти». Конкурсні матеріали підготував керівник фізичного виховання Віталій Свириденко.

08:22 19.04.2023

НА ЧАСІ - ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ

Зовнішній вигляд  прилеглої території є візитною карткою будь-якого закладу чи установи нашого селища. Турбота про чистоту і благоустрій стосується  кожного. Тож традиційно,  з настанням весни, в рамках  місячника благоустрою  Державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище» долучився до заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища його закріпленої території. Працівники та учні активно взялися до роботи по прибиранню опалого листя, здійснили вирізку чагарників та визбирали сміття.

14:33 17.04.2023

РОБІТНИЧА ПРОФЕСІЯ – ФОРМУЛА ДО УСПІХУ

Колектив ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» активно розпочав вступну кампанію на 2023-2024 навчальний рік, але війна вносить свої корективи у життя кожної людини, зокрема і молоді. На сьогодні, як ніколи, на ринку праці  необхідні робітничі професії для відбудови нашої держави в подальшому

08:49 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора