A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Дата: 15.04.2024 16:55
Кількість переглядів: 18

Вибір професії - це одне з найважливіших рішень у житті кожної молодої людини. В багатьох випадках перша обрана професія залишається на все життя. Тому, важливо підійти до вибору кар’єрного майбутнього зважено та обдумано.

Але для цього необхідно дізнатися який саме заклад освіти вам потрібний, побувати в ньому на екскурсії, дізнатися про нього більше. Традиційно, кожного року для бажаючих навчатися Державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище» проводить Дні відкритих дверей. Так, 11 та 12 квітня на цей захід були запрошені учні шкіл Роменського та Сумського районів. Для більш ніж 140 наших юних гостей була проведена екскурсія по навчальному закладу, підготовлені та проведені квести та майстер-класи.

Від екскурсоводів учні почули багато цікавого про життя училища, про атмосферу навчального процесу, про заходи, які проводяться позаурочно. Ознайомилися з матеріально-технічною базою: відвідали навчальні кабінети, лабораторії, майстерні, комп’ютерні класи, бібліотеку, учнівський гуртожиток, актову, спортивну та атлетичну зали, лазерний тир, майданчик з перешкодами. Після екскурсії в їдальні на учнів чекав смачний обід.

Кінцевою зупинкою екскурсії була актова зала, де з вітальним словом виступив заступник директора з навчально-виробничої роботи Віктор Міненко, який привітав усіх присутніх з Днем відкритих дверей та ознайомив з правилами вступу у 2024 році. Потім всі переглянули виступи художньої самодіяльності у виконанні здобувачів освіти нашого закладу.

Хочеться подякувати всім директорам шкіл та супроводжуючим за дружню співпрацю. Сподіваємось, після цього заходу у кожного залишились приємні враження. Маємо надію, що цього року наша освітня родина поповниться талановитими, креативними та веселими учнями. І ми можемо лише сказати всім «Ласкаво просимо!». 

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора