A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ОБЕРИ МАЙБУТНЄ, ЯКЕ ТЕБЕ НЕ ПІДВЕДЕ!

Дата: 11.06.2024 14:38
Кількість переглядів: 24

Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе дійсно цікавить та приносить радість, – одне з найважливіших досягнень життєвої повноцінності.

        Щороку перед випускниками шкіл постає проблема куди піти вчитися. Слід зазначити, що правильний вибір професії у майбутньому визначає соціальний статус та рівень матеріального добробуту. 

         Державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище» запрошує на навчання всіх випускників 2024 року.

       В складних умовах сьогодення ми пропонуємо здобути у нас професію, що є найбільш затребуваними для  відбудови нашої держави. Кухарі, продавці, слюсарі, електрогазозварники, водії. трактористи – це ті фахівці, які зможуть принести максимальну користь державі та відновити її становище. Висококваліфікований випускник з робітничою професією працюватиме, щоб люди жили у відбудованій країні. Наш заклад освіти запрошує всіх бажаючих на навчання. Викладачі та майстри виробничого навчання докладають чимало зусиль для  розвитку професійно важливих якісних знань та практичних навичок з кожної професії, займаються підготовкою та перепідготовкою майбутніх кадрів. Великий багаж знань, безкоштовне проживання в гуртожитку, триразове харчування, доступ WI-FI на всій території училища,сучасна матеріально-технічна база ( лабораторії та майстерні, комп'ютерні класи, оснащені кабінети), перспективи проходження виробничої практики, післяурочна зайнятість здобувачів освіти (факультативи, гуртки, спортивні секції) – все це допомагає учасникам освітнього процесу навчатися без перешкод та почувати себе в закладі освіти комфортно і безпечно.

        Пам’ятаймо – перемога за нами! І в майбутньому Україна потребуватиме справжніх, висококваліфікованих робітників! Ми мусимо допомогти нашій державі стати ще сильнішою та перспективнішою в цілому світі. Адже сучасний робітник – це майстер своєї справи, який віддає всі сили, енергію і творчість своїй професії.

         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора