A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

БУДЬ УВАЖНИМ НА ДОРОГАХ

Дата: 28.03.2023 15:47
Кількість переглядів: 39

У період війни безпеку громадян на транспорті та  дорогах ніхто не відміняв, а навпаки. Проблеми, пов’язані з дорожньо-транспортними пригодами набули нових викликів. Додатковими проблемами стало відключення світла в вечірній час, погані дороги, ігнорування правил на блокпостах.

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» вже більше десяти років опікується питанням безпеки на дорогах із метою якнайширшої популяризації соціальних реклам для подальшого розміщення у засобах масової інформації та в місцях, де є скупчення людей. Враховуючи важливість та необхідність попередження дорожньо-транспортного травматизму серед підлітків у ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» регулярно  проводяться виховні бесіди, уроки щодо правил дорожнього руху, розміщується рекомендована рекламна інформація на сайті закладу освіти та дошці оголошень.

Викладач предмету «Правила дорожнього руху» Григорій Шолудько під час уроків розповідає здобувачам освіти про основні правила поведінки на дорогах та попередження травматизму серед учасників дорожнього руху.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора