A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ

Дата: 04.09.2021 15:01
Кількість переглядів: 75

3 вересня у ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» відбулось урочисте відкриття меморіальної пам'ятної дошки героям-землякам, колишнім учням закладу освіти Олександру Шовтуті, Сергію Грибенику та Євгену Керечанину, які трагічно загинули в зоні АТО/ООС

На урочисту лінійку з нагоди встановлення пам’ятної дошки на подвір’ї училища зійшлися учні, працівники закладу, родичі, побратими, представники влади та небайдужі жителі громади.

Виконуючий обов’язки директора закладу освіти Віктор Міненко висловив щирі співчуття сім’ям, а зокрема матерям, які були на відкритті дошки. Подякував їм, що виростили таких мужніх воїнів та закликав учнів навчального закладу ніколи не забувати про гідність, повагу, любов і вірність Україні.

Багато слів хороших та сумних було сказано під час заходу. Недригайлівський селищний голова Костянтин Волков звернув увагу на те, щоб небайдужі до материнського горя люди допомагали сім'ям наших героїв.

Цей знак буде завжди нагадувати нам про славних і простих хлопців, які загинули, щоб ми могли мирно жити та розбудовувати нашу країну

«Загиблих хлопців не повернути, шкода, що пішли на небеса такі молоді, але пам’ять про них завжди житиме в наших серцях», — зазначив голова громадської організації "Спілка учасників АТО - "Патріоти Батьківщини" Анатолій Чорненко.

Право відкрити пам’ятну дошку, встановлену на будівлі навчального корпусу надали учаснику АТО Олександру Грицаю та учениці навчального закладу, дочці учасника АТО Іванці Донець. Після цього учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

Пам’ятну дошку на честь загиблих військовослужбовців освятив настоятель Храму Святого Багатостраждального Петра Калнишевського ПЦУ (смт Недригайлів) отець Василь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора