A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

1 ЧЕРВНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 140

У перший  день літньої пори в Україні, як і у всьому світі відзначають добре, світле і радісне свято – День захисту дітей. Цей день був заснований у 1949 році за рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок.

Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої крани і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.

У Сімейному кодексі України вказано, що «правовий статус дитини має особа до досягнення нею повноліття». Тож «малолітньою вважається дитина до досягнення нею чотирнадцяти років», а «неповнолітньою вважається дитина у віці від чотирнадцяти до вісімнадцяти років».

У ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» навчаються діти 15-18 років, які вирішили пов’язати свою долю з робітничою професією, навчатися бути успішним професіоналом своєї справи.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися всебічно для кращого майбутнього. Усі молодші та старші діти повинні рости щасливими і в майбутньому стати хорошими батьками та вірними громадянами нашої  країни.

На сьогоднішній день у зв'язку з воєнним станом, насильством та бойовими діями зі сторони рф по  всій території України кожна дитина потребує величезної підтримки від держави та від дорослих. Тож, це свято – спосіб виразити дітям своє піклування, підтримку та любов, зігріти  теплом і любов’ю кожне дитяче серце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора