A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

КОЗАЦЬКЕ СВЯТО В НЕДРИГАЙЛІВСЬКОМУ ВПУ

Дата: 11.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 88

17 червня у ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» було проведене традиційне спортивне свято «Козацькому роду – нема переводу».

Щоб бути справжнім козаком, треба добре тренуватися. Але ж козак – дотепна і весела людина. Тому навіть найважчі козацькі тренування завжди перетворювались на веселу забаву. Погода та настрій були  прекрасні. Захід відбувався з метою виховання в учнів пошани до історичної козаччини, морального та фізичного загартування, підвищення рівня фізичної підготовленості учнів, мотивації до занять спортом та здорового способу життя.

З привітальним словом та настановою  виступив заступник директора з навчально-виховної роботи Володимир Мірошніченко, який побажав всім учасникам гарного настрою та позитиву на весь день.

Кожен юнак у душі має козацький дух, тому і спортивні змагання були серед груп юнаків. Море емоцій, сміху та переживань панувало на спортивному полі. Цікаві та захоплюючі естафети організували викладачі фізичного виховання Олександр Остапчук, Ігор Мікулінцев та Віталій Свириденко. Були ігри на фізичну силу, на швидкість реакції та різноманітні екстремальні розваги: метання довбні, кантування колеса, комбінована естафета «Смуга перешкод», перетягування канату та інші.

Дівчата, які навчаються за професією «Кухар; Продавець продовольчих товарів»  в цей час займалися приготуванням польової каші, яку потім оцінювало журі спортивного свята. Та це не завадило їм вболівати за своїх фаворитів і кожна чиясь перемога в конкурсі супроводжувалася гучними криками та оплесками.

Участь брало три команди. Команда третього курсу показала блискучі результати і посіла почесне І місце. Команда другого курсу – ІІ, команда першого – ІІІ місце.

Всі учасники забав  отримали масу позитивних емоцій. Дух суперництва та дружби серед команд, бажання ставати кращими, сильнішими об’єднали усіх. Всі команди були нагороджені солодкими подарунками. Після підбиття підсумків козацьких змагань всі поласували смачною кашею.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора