A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

УРОКИ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З МАЙБУТНІХ ПРОФЕСІЙ

Дата: 26.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 101

Виробниче навчання – це процес і навчальний предмет у системі професійної підготовки, його можна розглядати як складник професійної освіти.

За затвердженим  графіком та з урахуванням змішаного формату навчання в ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проходять виробничі навчання здобувачів освіти з професій «Кухар. Продавець продовольчих товарів» та «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)».

Виробниче навчання майбутніх кухарів проходить в лабораторії під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Токаренко.  Учні засвоюють способи підготовки формування  виробів з дріжджового тіста. Займаються підготовкою обладнання до випікання. Визначають готовність  випечених виробів. Правильно дотримуються  вимог санітарії, гігієни, правил та інструкції з техніки безпеки при роботі з обладнанням та устаткуванням на робочих місцях.  На практичних заняттях в учнів збільшується зацікавленість до майбутньої професії та  розвиваються навички роботи до колективної праці.

Учні, які навчаються  професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)» проходять  виробниче  навчання в майстернях училища, укомплектованих сучасним обладнанням.  Майстер виробничого навчання Юрій Щербань  на заняттях надає необхідну теоретичну та практичну підготовку з будови, технічного обслуговування і ремонту автомобілів.

З професійними практичними навичками та  високим рівнем підготовки випускники з даних професій зможуть знайти достойну роботу та розпочати кар’єрний зріст.

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора