A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

УРОКИ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З МАЙБУТНІХ ПРОФЕСІЙ

Дата: 26.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 121

Виробниче навчання – це процес і навчальний предмет у системі професійної підготовки, його можна розглядати як складник професійної освіти.

За затвердженим  графіком та з урахуванням змішаного формату навчання в ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проходять виробничі навчання здобувачів освіти з професій «Кухар. Продавець продовольчих товарів» та «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)».

Виробниче навчання майбутніх кухарів проходить в лабораторії під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Токаренко.  Учні засвоюють способи підготовки формування  виробів з дріжджового тіста. Займаються підготовкою обладнання до випікання. Визначають готовність  випечених виробів. Правильно дотримуються  вимог санітарії, гігієни, правил та інструкції з техніки безпеки при роботі з обладнанням та устаткуванням на робочих місцях.  На практичних заняттях в учнів збільшується зацікавленість до майбутньої професії та  розвиваються навички роботи до колективної праці.

Учні, які навчаються  професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)» проходять  виробниче  навчання в майстернях училища, укомплектованих сучасним обладнанням.  Майстер виробничого навчання Юрій Щербань  на заняттях надає необхідну теоретичну та практичну підготовку з будови, технічного обслуговування і ремонту автомобілів.

З професійними практичними навичками та  високим рівнем підготовки випускники з даних професій зможуть знайти достойну роботу та розпочати кар’єрний зріст.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора