A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

МІННА НЕБЕЗПЕКА: ОБЕРЕЖНІСТЬ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

Дата: 22.07.2022 14:39
Кількість переглядів: 100

22 липня у ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» для працівників та здобувачів освіти викладачем предмету Захист України  та представником добровільного формування Недригайлівської селищної ради було проведено навчання з теми «Мінна небезпека: обережність поводження з вибухонебезпечними предметами».

Завданням заходу було формувати систему знань про вибухонебезпечні предмети, ознайомити з класифікацією мінно-вибухових пристроїв, навчити здобувачів освіти прийомам самоконтролю та формувати почуття відповідальності та обережності

Присутні дізналися, які існують міни та вибухонебезпечні предмети, їх види, призначення, вражувальну дію, а також  про мінну безпеку, яка так важлива в наш час. Було продемонстровано макети вибухонебезпечних предметів, пояснено про правильні дії у разі виявлення підозрілого предмета, що треба огородити місце знахідки, повідомити людей довкола про можливу загрозу, відійти від знахідки на безпечну відстань та повідомити відповідні служби. Адже ці знання можуть врятувати життя.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора