A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

28 ЖОВТНЯ – 76-А РІЧНИЦЯ З ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 28.10.2020 14:08
Кількість переглядів: 51

День визволення України від фашистських загарбників - свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Цього дня вшановують пам'ять всіх українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів в лавах Червоної армії або Української повстанської армії.

 «Нам не забути днів війни… У нашій пам’яті вони. І ті герої незабутні, що з нами йдуть в віки майбутні.» Під такою назвою в стінах училища для учнів груп № 11, 18 та 21 була проведена історична година пам’яті, на якій учні групи № 35 Ілона Кульбачна та Аміна Ткаченко розповіли  про ті події та великі битви за  визволення України у 1944 році. В фойє для учнів була представлена презентація з даної теми, яку розробила викладач історії Тетяна Фурманова.

У бібліотеці училища представлена інформаційно-історична викладка літератури до Дня визволення України від фашистських загарбників. Читачам пропонуються  книги про  українців, які стояли  до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився назавжди  і кому судилося повернутися живими, про наше сьогодення, яке ставить перед нами багато завдань,  і головне з них - захистити рідну Україну та її незалежність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора