A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

16 ДНІВ ПРОТИ…

Дата: 05.12.2022 13:43
Кількість переглядів: 74

З 25 листопада по 10 грудня в усьому світі проводиться акція «16 днів проти насильства». Ця акція проводиться  з метою привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок

Період акції охоплює наступні важливі дати: 25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок; 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом; 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством; 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями; 5 грудня – Міжнародний день волонтера; 6 грудня – Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі; 10 грудня – Міжнародний день прав людини.

Варто наголосити, що від початку повномасштабної збройної агресії росії проти України українці зіткнулися із безпрецедентним рівнем насильства, пов’язаного з війною.

З початку акції в ДПТНЗ «Недригайлівське  вище професійне училище» класними керівниками закладу були проведені виховні години, спілкування та бесіди  із здобувачами освіти на дану тематику.

  З метою привернути увагу здобувачів освіти  до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї та освітньому середовищі,  протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми бібліотекар закладу освіти Юлія БАУРЧАНУ провела інформаційну бесіду під назвою «Ми проти насилля».

Всі проведені заходи  спонукають  здобувачів освіти  до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей,  сприяють  вихованню в них  людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора