A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

НЕДРИГАЙЛІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ НА BOOK FASHION

Дата: 08.12.2023 12:50
Кількість переглядів: 42

7 грудня на базі філії бібліотеки Сумського Державного університету проведено обласний фестиваль буктрейлерів у рамках літературно-дослідницького проєкту «Створення буктрейлера професій у літературі» серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» представляли викладач української мови і літератури Наталія Зборик та бібліотекар Юлія Баурчану.

        З метою сформувати у здобувачів освіти читацькі компетентності, популяризувати робітничі професії, поглиблювати знання про українських та зарубіжних авторів учасники фестивалю над проєктом працювали два роки. З результатом створеного трейлера до книги польського автора Вітольда Шабловського «Кухня терору» виступила Наталія ЗБОРИК.

       Цікавою локацією  фестивалю стала благодійна акція до Святого Миколая «Подаруй книжку дитині захисника України». Кожен навчальний заклад подарував солодкий подарунок та книжку для діток, батьки яких нині стоять на варті захисту України.

      І, оскільки, це свято проводилося у день української хустки в теплій дружній атмосфері, то хочеться всім побажати, щоб кожна хустка стала оберегом для всіх українських родин, для захисників та захисниць,  для цілої України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора