A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ГОЛОДОМОР В УКРАЇНІ

Дата: 27.11.2023 08:46
Кількість переглядів: 29

       Щороку в четверту суботу листопада українці у всьому світі вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. Голод… Це страшне слово…Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців чорної сторінки в історії України.

         З нагоди 90-х роковин Голодомору в  ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» для здобувачів освіти було проведено виховний захід «Не згасне пам'яті свіча». Також всі присутні переглянули документальний фільм «Голодомор. Великий злам».

           Кожен українець пам’ятає сторінки свого життя, але з часом відходять у небуття свідки тих трагічних подій Великого Голодомору. А тому варто робити все, щоб їх нащадки, особливо молодь, знали про ті лихоліття, свято берегли їх у своїй пам’яті в ім’я того, щоб таке страшне минуле ніколи не повторилось. Традиційно працівники та учні закладу освіти 25 листопада, о 16.00 долучилися до  загальнонаціонально-міжнародної акції «Запали свічку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора