A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2023 12:46
Кількість переглядів: 37

           21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

           З метою  вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, сприяння національно-патріотичному вихованню  учнівської молоді, розвитку почуття національної самосвідомості та громадянської активності в ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проведена патріотична година «Вистояли на майдані – переможемо в війні». Всі присутні мали змогу згадати події 2013-2014 років, які відбувалися в центрі столиці України, переглянули документальні відеоролики, прослухали вірші. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про загиблих на Майдані.

           Євромайдан сколихнув всю країну хвилею  патріотизму і показав важливість національної ідеї. Боротьба за неї і нині триває. Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір на Майдані і продовжує платити у війні, але  саме наша єдність, сила нашого українського духу допоможуть перебороти всі труднощі та прокладуть омріяний  шлях до Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора