A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

СЛЮСАР З РЕМОНТУ КОЛІСНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

Дата: 22.04.2022 12:45
Кількість переглядів: 199

Професія «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» – вигідна інвестиція у власне майбутнє

Прийом документів на основі базової середньої освіти (9 класів). Термін навчання – 3 роки.

Кваліфікація: слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 3, 4-го розряду

Основними замовниками кадрів є: ТОВ АФ “Хоружівка”, ФОП Придуха О.М., ФОП Постіл П.І., ТОВ Племптахорадгосп “Посульський” та ін.

Середня заробітна плата складає 10 тис. грн.

Вибір професії – складний і відповідальний крок у житті людини. Він має бути свідомим і самостійним. Зробити правильний вибір професії – значить знайти своє місце в житті, визначити свою долю.

Багато випускників шкіл, отримавши свідоцтво про світу, не знають, яку й де опановувати професію. Говорять, що успіху в професійній сфері неможливо досягти без вищої освіти, але це не так. Згідно з даними Державної служби статистики, особливим попитом на ринку праці наразі користуються саме робітничі професії.

Юних хлопчаків ще змалечку завжди манить до себе техніка: щось розібрати, щось зібрати докупи, і часто ця цікавість переростає в дорослу професійну справу всього життя.

ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проводить підготовку кваліфікованих робітників з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Тож, шановні випускники шкіл не вагайтеся, а приходьте навчатися до нашого закладу освіти, якщо дійсно хочете опанувати цю професію, адже її затребуваність на ринку праці досить висока, попит на фахівців стабільний. 

Випускник знатиме:

  • будову і призначення автомобілів, що обслуговуються; схеми складання автомобілів; електричні та монтажні схеми автомобілів; методи виявлення і способи усунення дефектів, виявлених у процесі ремонту, складання і випробування агрегатів, складових одиниць і приладів; періодичність та обсяги виконання технічного обслуговування обладнання та основних складових одиниць, вузлів і агрегатів автомобілів; поняття про допуски та посадки, систему допусків і посадок, квалітетів і параметрів шорсткості; основні правила читання креслень, загальні поняття про збірні креслення, робочі креслення на виготовлення деталей, технічні виміри, загальні відомості про схеми.

 Випускник умітиме:

  • виконувати розбирання, ремонт і складання автомобілів; розбирати та проводити дефектування деталей, складових вузлів, агрегатів, систем; розбирати, ремонтувати і складати агрегати, вузли, складові одиниці й прилади, замінювати їх при технічному обслуговуванні і ремонті; виконувати на стендах випробування та технічне обслуговування механізмів, систем, вузлів і агрегатів автомобілів; запобігати, виявляти і усувати дефекти, несправності в процесі регулювання та випробування вузлів, агрегатів, систем, складових одиниць і приладів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора