A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ У ІІ ЕТАПІ КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ

Дата: 05.01.2024 11:53
Кількість переглядів: 29

Компетентним журі підбито підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області в номінаціях «Література» і «Історія України і державотворення».

За перемогу змагалися 43 учні в номінації «Література» та 27 – у номінації «Історія України і державотворення» із 20 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

У 2023/2024 навчальному році ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості відбувся під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» на тему: «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, – Слава не поляже». Цей конкурс було присвячено національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря –Тараса Григоровича Шевченка.

       В номінації «Історія України і державотворення» у ІІ (обласному) етапі від нашого навчального закладу взяла участь учениця ІІ курсу Труш Валерія (викладач Тетяна Фурманова).

       26 грудня за підсумками журі, які оцінювали творчі досягнення серед 27 конкурсантів,  Валерія  зайняла   почесне ІІІ місце з творчою роботою «Воїни світла». Тож, вітаємо переможницю. Бажаємо здобути не одну таку перемогу. Успіхів, миру та добра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора