A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ОБИРАЙ ПРОФЕСІЮ ЗАВЧАСНО

Дата: 01.12.2023 11:37
Кількість переглядів: 47

Професійна орієнтація – це процес  навчально-виховної роботи, який спрямований на формування правильного вибору професії. Завдання такої роботи полягає в ознайомленні учнів з професіями навчального закладу та правилами їх вибору.

Як і  кожен заклад освіти України, Державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище» постійно працює над професійною орієнтацією молоді. Це допомагає якнайкраще презентувати заклад освіти: розповісти про умови навчального процесу, матеріально-технічну базу та позаурочну роботу.

Тож, протягом жовтня-листопада представники нашого навчального закладу: профконсультанти  та здобувачі освіти розпочали профорієнтаційну роботу  вступної кампанії на 2024-2025 навчальний рік. З підготовленою програмою відвідали Коровинський та Вільшанський заклади загальної середньої освіти, Недригайлівський та Хоружівський ліцеї, Іваницьку філію Недригайлівського ліцею. Також наша агітбригада з мотиваційним заходом побувала на Лебединщині в Гринцівському, Павленківському та Штепівському закладах загальної середньої освіти. Планується надалі відвідати школи Липоводолинської, Конотопської та Сумської громад.

Такі візити з профорієнтаційною метою  допомагають учням випускних класів якомога більше дізнатися про заклад освіти,  визначитися з вибором професії заздалегідь, ознайомитися з її перспективою на майбутнє.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора