A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК – ЗРАЗОК СИЛИ, КРАСИ ТА ЗДОРОВ’Я

Дата: 16.09.2021 11:30
Кількість переглядів: 76

З метою більш активного залучення здобувачів освіти ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище»  до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя та розвитку олімпійського руху на культурно-спортивному комплексі «Колос» проведено Олімпійський урок.

Відкрив спортивне свято заступник директора з навчально-виховної роботи Володимир Мірошніченко, який закликав дітей активніше займатися різними видами спорту та бути прихильниками здорового способу життя. Гостем спортивного свята був заступник директора Футбольного центру «Барса» Олександр Коваль.

У спортивному заході взяли участь всі навчальні групи ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище». Юнаки та дівчата змагалися в естафеті, бігові на 100 м, стрибках у довжину з місця, метанні м’яча, штовханні ядра, перетягуванні канату. Серед юнаків проведено командні змагання з міні-футболу, серед дівчат – змагання кидки м’яча в баскетбольну корзину.

У результаті напруженої боротьби перше загальнокомандне  місце вибороли учні ІІ курсу, ІІ місце посіла команда учнів ІV курсу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора