A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК – ЗРАЗОК СИЛИ, КРАСИ ТА ЗДОРОВ’Я

Дата: 16.09.2021 11:30
Кількість переглядів: 57

З метою більш активного залучення здобувачів освіти ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище»  до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя та розвитку олімпійського руху на культурно-спортивному комплексі «Колос» проведено Олімпійський урок.

Відкрив спортивне свято заступник директора з навчально-виховної роботи Володимир Мірошніченко, який закликав дітей активніше займатися різними видами спорту та бути прихильниками здорового способу життя. Гостем спортивного свята був заступник директора Футбольного центру «Барса» Олександр Коваль.

У спортивному заході взяли участь всі навчальні групи ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище». Юнаки та дівчата змагалися в естафеті, бігові на 100 м, стрибках у довжину з місця, метанні м’яча, штовханні ядра, перетягуванні канату. Серед юнаків проведено командні змагання з міні-футболу, серед дівчат – змагання кидки м’яча в баскетбольну корзину.

У результаті напруженої боротьби перше загальнокомандне  місце вибороли учні ІІ курсу, ІІ місце посіла команда учнів ІV курсу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора