A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ОБИРАЮЧИ ПРОФЕСІЮ - ОБИРАЄШ СВОЄ МАЙБУТНЄ

Дата: 26.05.2022 10:57
Кількість переглядів: 136

Вибір професії є одним з головних етапів у житті кожної людини, адже він має велике значення, ким ти станеш у майбутньому, бо кожна професія вимагає витримки, визначення з напрямком кваліфікації та правильним вибором, щоб знайти себе в житті, приносити своєю працею користь людям та брати участь у відбудові нашої держави.

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище» в цьому році буде набирати випускників шкіл на навчання за робітничими професіями на базі базової середньої освіти (після закінчення 9 класів): «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів (категорія «С»); «Кухар, продавець продовольчих товарів» та на базі загальної середньої освіти (після закінчення 11 класів): «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії «А1», «А2», водій автотранспортних засобів (категорія «С»), «Продавець продовольчих товарів», «Електрогазозварник».

В усьому світі висококваліфіковані робітники стають дедалі більш затребуваними на ринку праці з достойною високою заробітною платою. Ціна робочих рук зростає не лише за кордоном, а й у нас в Україні. Наш заклад освіти веде підготовку з фахових робітничих професій для підприємств сільськогосподарського виробництва, автотранспорту, електротехнічного та кулінарно-торговельного напрямків. 

На сьогоднішній день, на жаль, в Україні військове вторгнення рф, і кожен з батьків розуміє, що відправляти  свою дитину на навчання в іншу область чи місто небезпечно. Тому наш заклад освіти пропонує вам обрати професію та розпочати професійну кар’єру саме у нас.

Здобувачі освіти забезпечуються стипендією, трьохразовим харчуванням та  безкоштовним проживанням у гуртожитку. У навчальному закладі працюють спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності. Є актова, спортивна та атлетична зала. Територія навчального закладу охороняється та оснащена  доступом до мережі Інтернет Wi-Fi.

Вступити до закладу освіти можна без сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання. Після закінчення  навчання видається атестат про повну загальну середню освіту та диплом кваліфікованого робітника.

Шановні вступники, сьогодні перед вами стоїть завдання, від якого буде залежати ваше майбутнє - це вибір професії. Державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище» -  це заклад освіти з оновленою сучасною матеріально-технічною базою та з педагогічним колективом, які відповідають сучасному рівню вищої  професійно-технічної освіти. А від вас потрібно лише велике прагнення до навчання. Отже, хто хоче отримати якісну та перспективну професію у майбутньому та буде навчатися у нашому закладі освіти - досягне своєї мети, а працівники навчального закладу  йому в цьому обов'язково допоможуть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора