A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЇ «СЛЮСАР З РЕМОНТУ КОЛІСНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ»

Дата: 24.03.2023 14:57
Кількість переглядів: 73

      У ДПТНЗ Недригайлівське вище професійне училище з 20 по 24 березня проведено тиждень з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

     Метою проведення заходів було підвищення інтересу здобувачів освіти до обраної професії, надання можливості для самовираження, як особистості, виховання бажання до досягнення більш високих результатів та виховання почуття відповідальності за доручену справу.

      20 березня з метою розширення знань учнів про користь, популярність та необхідність професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» та ознайомлення бажаючих з навчально-матеріальною базою училища по  обраній професії проведено виставку стіннівок, яку презентували учні груп №11, №21, №31 та №41.

       21 березня викладач  Авраменко В.М. провів теоретичний конкурс «Кращий за професією», у якому взяли участь  здобувачі освіти груп: №11, №21, №31 та №41. Перемогу здобув Токмань Станіслав (група №31), який отримав цінний подарунок.

   22 березня майстер виробничого навчання Валентин Даценко провів відкритий урок виробничого навчання в групі № 41 за темою: «Освоєння техніки виконання робіт під час ремонту гальмівної системи автомобілів». Під час уроку учні продемонстрували присутнім свої навички по ремонту гальмівної системи автомобіля.

     23 березня під керівництвом майстра виробничого навчання Юрія Щербаня здобувачі освіти Ващенко Олександр та Близнюк Владислав провели майстер-клас на тему: «Шиномонтаж автомобільних коліс». Під час майстер-класу здобувачі освіти показали свої знання і вміння щодо правил проведення шиномонтажних робіт та балансування коліс.

     Тиждень завершився підбиттям підсумків проведення запланованих заходів.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора