A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

НЕ УПУСТІТЬ СВІЙ ШАНС НАВЧАТИСЯ У НАС!

Дата: 22.08.2023 09:29
Кількість переглядів: 35

Сучасний світ невпинно будується та розвивається, тож для його повноцінного розвитку нам потрібні цінні робітничі кадри, які будуть розбудовувати нашу країну. Робітничі спеціальності є одними з найпотрібніших та найважливіших професій в світі. Закінчуючи школу, ми робимо величезний крок у самостійне життя, адже вибір професії це складне питання для всіх випускників та їх батьків. Куди ж вступити на навчання, щоб мати перспективу на майбутнє?..

У державному професійно-технічному навчальному закладі «Недригайлівське вище професійне училище» вступна кампанія ще продовжується...

Наше училище надає  підростаючому поколінню обсяг знань майбутньої професії, передає спеціальні вміння, формує життєві орієнтації та  практично-трудові навички. Навчальний заклад має ліцензію на здійснення освітньої діяльності за первинною професійною підготовкою, перепідготовкою та підвищенням кваліфікації.

На базі базової середньої освіти можна отримати такі професії, як «Кухар; Продавець продовольчих товарів» та «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Електрогазозварник; Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)»;

Здобувачі освіти забезпечуються безкоштовним проживанням в гуртожитку, трьохразовим харчуванням та стипендією. Для здійснення прийому учнів до ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» створена приймальна комісія, яка приймає документи, проводить бесіди з абітурієнтами по питанню вибору професії, умов навчання, матеріального забезпечення. Комісія проводить консультаційну роботу, ознайомлює з навчальною базою, координує діяльність усіх структурних підрозділів закладу щодо підготовки до нового навчального року. Тож ми чекаємо на вас та пропонуємо  отримати робітничу професію, яка буде завжди затребувана в нашій державі.

Наш заклад освіти запрошує на навчання всіх бажаючих!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора