A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ОСЬ І НАБЛИЖАЄТЬСЯ НОВИЙ РІК…

Дата: 29.12.2023 09:08
Кількість переглядів: 17

Новий рік – одне з найпопулярніших календарних свят. Цей день протягом століть щорічно відзначають, знають, люблять і чекають не лише діти, а й дорослі. Новий рік – це нові надії та сподівання, задуми і бажання, віра та надія на краще майбутнє.

Нажаль те, що здавалося найважливішим у мирний час, відійшло на задній план. І тепер всіх об'єднало лише одне спільне бажання - Перемога та Мир! Щоб трохи розвантажити атмосферу в ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» проведено ряд новорічних заходів.

Традиційно у фойє навчального закладу розташована фотозона з чарівною ялинкою.

26 грудня вихователем та мешканцями гуртожитку був проведений вечір відпочинку «З Новим роком, любі друзі!».

27 грудня в актовій залі закладу освіти відбулася вітальна новорічна програма для працівників та здобувачів освіти. З щирими побажаннями на новий 2024 рік виступив директор училища Григорій Сендецький. Наголосив, що найголовнішими цінностями стали мир, незалежність та свобода нашого народу, яку наші захисники виборюють щодня, подякував українським воїнам за можливість працювати, навчати та проводити такі заходи. Григорій Петрович також оголосив переможців конкурсу на кращу новорічну композицію і вручив солодкі подарунки. З приємним задоволенням всі присутні переглянули виступи художньої самодіяльності.

Цей нелегкий рік добігає кінця, і хочеться, щоб 2024 здійснив найзаповітнішу мрію - повернув мирне небо над Україною, спокій та затишок в наші родини, додав міцного здоров'я та натхнення для праці.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора