A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

РОБІТНИЧА ПРОФЕСІЯ – ФОРМУЛА ДО УСПІХУ

Дата: 17.04.2023 08:49
Кількість переглядів: 48

Колектив ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» активно розпочав вступну кампанію на 2023-2024 навчальний рік, але війна вносить свої корективи у життя кожної людини, зокрема і молоді. На сьогодні, як ніколи, на ринку праці  необхідні робітничі професії для відбудови нашої держави в подальшому

У Недригайлівському вищому професійному училищі пройшли  Дні відкритих дверей. Ці дні – це чудова можливість для майбутніх випускників шкіл зорієнтуватися і, можливо, обрати собі професію для перспективного майбутнього,

 Учасниками заходу, який проводився етапом у два дні, 13-14 квітня, були учні 9-х та 11-х класів шкіл Недригайлівської, Вільшанської, Коровинської, а також Липово-Долинської територіальних громад.

Протягом двох днів абітурієнти знайомились із матеріально-технічною базою навчального закладу, отримали багато корисної інформації про професії, за якими училище здійснює підготовку майбутніх спеціалістів та дізналися про особливості вступної кампанії.

Для цього були проведені екскурсії до навчальних лабораторій, лабораторій практичних занять, навчальних кабінетів. Під час них майстри виробничого навчання та учні демонстрували свої знання та вміння,  на автодромі  відпрацьовували навички з водіння трактора та автомобіля, проводили майстер-класи з професій «Кухар, «Продавець продовольчих товарів», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Електрогазозварник». Крім того, охочі мали змогу  приготувати самостійно гамбургери із підготовлених продуктів, практикували навчання з розбирання та збирання автомата Калашникова, а також проявили ініціативу спробувати себе у зварюванні металу. Після екскурсії всі гості були нагодовані смачним обідом.

Продовжилось знайомство з училищем в актовій залі, де з вітальним словом виступив директор закладу освіти Григорій Сендецький. Для майбутніх абітурієнтів за участі здобувачів освіти була проведена чудова концертна програма.

Дні відкритих дверей в закладі освіти  пройшли у дружній атмосфері. Бажаємо кожному абітурієнту успішно завершити навчання в школі, а також обдумати і зробити правильний вибір своєї професії. Колектив ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» чекає Вас на навчання.

         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора