A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ОВОЛОДІННЯ ПРОФЕСІЙНИМИ КОМПЕТЕНТНОСТЯМИ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ ЯК ФОРМИ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Дата: 14.11.2023 08:38
Кількість переглядів: 40

У рамках Європейського року вмінь та навичок 10 листопада 42 педагогічних працівники з 19 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області пройшли навчання та оволоділи професійними компетентностями за інноваційними технологіями молекулярної кухні.

Від ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» прийняли участь майстри виробничого навчання з професії «Кухар» Юлія Токаренко та Людмила Тимошенко. Захід проходив на базі ДНЗ «Охтирський центр професійно-технічної освіти» за програмою «Приготування сучасних кулінарних страв української кухні за молекулярною технологією» з професії «Кухар».

Педагоги опрацювали теоретичний курс та оволоділи практичними навичками приготування кулінарних страв здорового харчування за технологіями молекулярної кухні: сферифікація і желювання. Під час приготування страв молекулярної кухні використана текстура агар-агар.

Родзинками кулінарного мистецтва поділись педагоги ДНЗ «Охтирський центр ПТО». Вони продемонстрували приготування кулінарних страв закуска  «Вишня з сюрпризом» та «Курячого мусу з овочами та хлібною «землею».

Після приготування страв за молекулярною технологією учасники воркшопу провели дегустацію та поділились враженнями. Під час обговорення заходу педагоги зробили висновки, що набуті знання та практичні навички необхідно упроваджувати в освітній процес підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних на ринку праці робітників.

Вітаємо педагогів з опануванням професійних компетентностей за новітніми виробничими технологіями та отриманням сертифікатів!

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора