A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Недригайлівське вище професійне училище"

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Дата: 01.10.2023 08:27
Кількість переглядів: 31

Шановні працівники училища та ветерани праці! Дирекція ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище» та профспілковий комітет щиро вітають вас з професійними святами - Днем працівників освіти та Днем працівників професійно-технічної освіти!

Бути викладачем, майстром, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Нас всіх об’єднує головна ціль - допомагати молоді здобути необхідні професійні знання, проявити таланти, набути моральні й духовні цінності, обрати вірний життєвий шлях.

Щира дяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Бажаємо вам миру, міцного здоров’я вам та вашим сім'ям, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності! Невичерпної наснаги й оптимізму у всіх ваших справах, добробуту, життєдайної сили, безхмарних та світлих днів!

З професійним святом, вас, дорогі колеги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора